майстор за ремонт на покрив

Аз съм Георги Христов. Майстор за ремонт на покриви и изграждане на нови покриви, хидроизолация на покриви на блокове и къщи. Работя в София и Софийска област, също и в Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Плевен.

Понякога, дори често, няма как сам човек да свърши бързо и качествено работата. Това е причината да имам не един и двама майстори, които да ми помагат. Смисъл, при необходимост мога да ангажирам бригада майстори. Аз съм от фамилия, потомствени майстори на покриви.

Тъй като това правя цял живот, аз наистина ремонтирам покривите, върша работата като хората. Вече не съм от най-младите в нашият род майстори, това е причината понякога да изпращам проверени майстори да работят. Наглеждам ги, а понеже читав майстор не се намира под път и надпът, се качвам и аз. Храня децата си така и децата на колеги, които ми помагат. Рискуваме си живота на покривите. И вършим работа, защото друго не умеем – ние сме майстори, работни, активни. Това можем, да ремонтираме покриви, това и правим… ако можехме да плетем чорапи, щяхме да плетем, а ако можехме да дирижираме симфоничен оркестър, това щяхме да правим… ама не можем.

Сега най-важното нещо – аз съм християнин – протестант, демек честен човек. Може да е всичко, но това ми напомня да съм щедър към своите работници. Не винаги може сам да ремонтираш покрив като хората. Това налага да се изисква някаква цена, с която като си рискуваш живота на покрива, да си струва. Но, уви, в България положението е кредитоситуативно и на мен ми е ясно, че вие вероятно ще теглите кредит, за да си оправите покрива или да си изградите нов. И по тая причина търся заможни клиенти, щедри. Уви, трудно се намират. Малко са хората, които искат да им работи добър майстор, отдал живота си на това. Обикновено хората гледат да им е симпатичен майстора. И в резултат получават ялов покрив. Но така се взимат решенията в нашата държава.

Ако сте хора, човеци, позвънете ми.

Понякога работим големи веселяци. Всъщност, ако не друго, ще ви е приятно да ми се обадите и да поговорим искрено и да се договорим, или да се консултирате. Имам чувство за хумор, енергия, контролирам нещата.

Извършваме всички услуги, свързани с ремонта на покриви, хидроизолация на покриви. А мога да ви препоръчам и майстори за какво ли не – топлоизолация на къщата, асфалтиране на двор, изграждане на пътечки с плочки и т.н. Един приятел на приятел прави страхотни ремонти на баня, въобще работници да ви трябват. Ние работим, работим всяка година, от много години. Ние не крадем, може в казиното да хвърлим дневната надница като се напием, но не крадем, казах вече, християни сме. Просто работим, това е. Щото деца храним, няма как да не работим на Вашият покрив.

Сега да уточня нещо. Ремонт на покриви в София означава, ремонт на покриви и в Перник. Ремонт на покриви в Пловдив, естествено включва селата около Пловдив.

натисни тук за обаждане